De aanpak van Didactivate

Mijn aanpak kenmerkt zich door allereerst het probleem te doorgronden. Wat is er aan de hand? Wat voor oplossing verwacht je? Is er een onderliggend probleem dat opgepakt moet worden? Vanuit deze probleemanalyse stel ik een passende aanpak voor. Samen gaan we aan de slag! Ik inspireer, geef energie en creëer beweging.

Voor vragen over online onderwijs, blended learning, learningspaces, beleidsontwikkeling, professionalisering, ben je bij mij aan het goede adres. Ik heb mijn diensten opgedeeld in:

  • Masterclasses: korte (online) bijeenkomsten waarin specifieke onderwerpen worden opgepakt.
  • Trainingen: In een training gaan we hands-on aan de slag met een onderwerp. Wanneer het een training voor docenten betreft, is het doel dat de opbrengsten van de training ingezet kunnen worden voor zijn of haar onderwijs.
  • Coaching & sparringspartner: Ik ga graag het gesprek met je aan over onderwijskundige innovaties

In overleg is er meer mogelijk. Neem contact met me op via 06-11852763 of estella@didactivate.nl. Dan bespreken we waar ik jou kan helpen in het verbeteren van jouw onderwijs!

Coaching

Coaching voor jou als docent of manager maar ook coaching van docententeams of ontwikkelteams op het gebied van activerende didactiek en blended learning. Natuurlijk kunnen de twee vormen van coaching ook gecombineerd worden. Op die manier kan ik de coaching volledig op jouw vraagstuk en wensen afstemmen.