Coaching

Coaching voor jou als docent of manager maar ook coaching van docententeams of ontwikkelteams op het gebied van activerende didactiek en blended learning. 

Ben je een onderzoek aan het uitvoeren wellicht als practor, onderzoeker of voor je studei en kun je wel wat begeleiding gebruiken? Jarenlange ervaring als onderzoeker, afstudeerbegeleider en HBO docent onderzoek maakt dat ik jou kan helpen je scriptieproces. Denk aan het scherp krijgen van je probleemstelling, je op weg helpen met het structureren van je onderzoek en je kan behoeden voor veel voorkomende fouten die jou en je instelling enorme tijd- en kwaliteitswinst op gaan leveren. 

Individuele coaching

Tijdens individuele coaching kunnen we diverse vraagstukken behandelen. Jouw vraag is het uitgangspunt van onze gesprekken. Voorbeelden van onderwerpen waarbij ik je kan begeleiden:

  • Het starten als docent en alles wat daarbij komt kijken – als onderdeel van het onboardingsproces
  • Online en blended leren
  • De balans tussen werk en privé
  • Het ontwikkelen van een visie op onderwijs/toetsing/blended
  • Uitvoeren van onderzoek als praktor of onderzoeker

Groepscoaching

Bij groepscoaching ligt de focus voornamelijk op coaching van learning communities of communities of practise. Hieronder vallen met name begeleidingstrajecten van docenten en ontwikkelgroepen richting beredeneerd online en/of blended onderwijs. Door regelmatig sessie bij te wonen en met concrete doelen aan de slag te gaan, tillen we het onderwijs naar een hoger niveau.