Over Didactivate

In januari 2018 ben ik Didactivate gestart, in eerste instantie naast mijn vaste job bij Hogeschool Inholland als onderwijskundig adviseur blended learning. In 2021 ben ik mij volledig op Didactivate gaan richten. Vanuit Didactivate, begeleid ik bedrijven en instellingen om hun blended of online trainingsaanbod te ontwikkelen, ondersteund door tools en filmpjes. Samen werken we aan kennisontwikkeling en beweging dat medewerkers stimuleert om zichzelf te verbeteren.

Een achtergrond in onderwijs én ict

Ik kom uit een bijstandsgezin en ben de eerste van de familie die meer dan de middelbare school heeft afgemaakt. Ik ben van een bloemenmeisje op het VMBO via het MBO doorgestroomd. Vervolgens heb ik de stap gemaakt naar het HBO en daarna heb ik twee wetenschappelijk masteropleidingen afgerond: bedrijfskunde en onderwijswetenschappen. Leren en mezelf ontwikkelen zit dan ook in mijn bloed en dat weet ik over te brengen op anderen. Ik weet hoe je mensen wel en niet moet trainen en opleiden. Dit heb ik 12 jaar als docent toe kunnen passen en nu is het precies wat ik met Didactivate voor mijn klanten doe. Ik combineer mijn ervaring als adviseur business en ict, docent en onderwijskundig onderzoeker om tot de ideale oplossing te komen voor jouw opleiding, training of onderwijs. 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help bedrijven en onderwijsinstellingen om resultaatgericht hun opleidings- en trainingsaanbod te ontwikkelen ondersteund door ict. Een activerend trainingsaanbod stimuleert medewerkers zich te ontwikkelen waardoor zij hun werk effectiever kunnen uitvoeren en vervolgens meer werkgeluk gaan ervaren. Ben je nieuwsgierig geworden? Plan dan een afspraak met mij in om met een theetje erbij door te spreken wat ik voor jou kan doen! 

Kijk hier voor mijn publicaties, presentaties & media of hier voor mijn diensten.

Wie ben ik

Estella Griffioen

Ik heb specialistische kennis en ervaring over docent professionalisering, feedback, inzet van video, activerende didactiek, student motivatie en blended en online leren. in 2018 ben ik vanuit mijn passie voor opleiden Didactivate gestart. Benieuwd naar mijn achtergrond? Bekijk hier mijn persoonlijke profiel op Linkedin.

Didactivate werkte ook voor